U-14-1 Communicatieve en sociale vaardigheden

Vanuit eigen praktijkervaring heeft JIM|trainingen een vernieuwende communicatietraining ontwikkeld. Hierbij wordt gericht op goede communicatie met klanten, intern maar ook het leveren van een positieve bijdrage tijdens bijeenkomsten. Deze Code95 communicatietraining wordt bij diverse transportbedrijven toegepast. En met succes!

Resultaat van de training

De communicatieve en sociale vaardigheden verbeteren dankzij deze communicatietraining. Dit betekent dat medewerkers beter in staat zijn om in oplossingen te denken in plaats van belemmeringen. Maar ook het verantwoordelijkheidsgevoel zal groeien. Uiteindelijk zal hierdoor iedere medewerker vanuit zijn of haar intrinsieke motivatie bijdragen aan een sterker en mooier bedrijf.

Hierbij komen bijvoorbeeld de volgende punten naar voren:

  • Verantwoordelijkheid; Wat zijn je eigen verantwoordelijkheden en hoe ga je hiermee om?
  • Feedback geven en ontvangen; Op welke wijze leer je dit op een respectvolle manier te doen?
  • Omgang met collega’s; Durf vragen te stellen in plaats van een vooroordeel te hebben.
  • Vakbekwaam handelen; Wat kun je doen bij problemen onderweg en bij de klant?
  • Vergaderingen; Hoe kun je beter bijdragen aan een vergadering en hoe formuleer je een passende en concrete vraag?
De chauffeurs zullen verschillende werkgerelateerde probleemsituaties aanleveren. Deze worden namelijk gedurende de dag behandeld. Daarnaast vindt er een intakegesprek plaats met het hoofd logistiek zodat tijdens de trainingsdag de juiste voorbeelden en situaties beschikbaar zijn.
12
Deelnemers
1
Trainingsdag
7
Nascholingsuren

Maak kennis!

Wordt er binnen uw bedrijf gecommuniceerd zoals u zou willen?


Als u dit niet met een overtuigende ‘JA’ kunt beantwoorden, dan moeten we echt eens om tafel.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we hoe JIM|trainingen eraan kan bijdragen dat er binnen uw bedrijf weer op een prettig niveau wordt gecommuniceerd.

We doen u een voorstel, en naar aanleiding van uw wensen en behoeften vullen we de training in. Uw medewerkers zullen het resultaat duidelijk merken en u dus ook.

Prijs

De training bestaat uit 2 dagdelen en is geschikt om op één dag te volgen.

Deze 2 dagdelen zijn samen goed voor 7 uur nascholing.

 

Om de kwaliteit van onze cursus te waarborgen wordt deze gegeven aan 8-12 deelnemers.

De kosten van deze cursus
zijn € 150,- p.p. excl. BTW.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Dan spreken we snel af voor een kop koffie.

Reviews

Leefstijl U19-1

Het was een zeer interessante dag en heb er wat van opgestoken. Bovendien hebben we ook gelachen en dat is zeer belangrijk.  

Leefstijl U19-1

Het was informatief en leuk. Ik heb veel geleerd en het was precies wat ik nodig had! En het was niet saai. De lunch was super. Alles duidelijk uitgelegd. Bedankt voor je tijd en je informatie!

Planner
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Voor mij als planner was het een goede training. Ik verwacht nu in de toekomst minder vragen van de chauffeurs.

Chauffeur
Vervoer afvalstoffen U02-2

Vervoer afvalstoffen U02-2

Leerzame dag. Had er veel minder van verwacht, maar uiteindelijk is het mij alles mee gevallen. Goede presentatie en informatieve dag.

Ben Cox, Hoofd logistiek
Communicatie U19-1 / Vitelita Voeders

Communicatie U19-1

Vitelia Voeders heeft er grote belangen bij dat onze chauffeurs op een nette en professionele manier communiceren naar klanten. We hebben onlangs een communicatiecursus door Jim Trainingen laten uitvoeren op onze eigen locatie, in groepen van 8 personen hebben onze chauffeurs deze ervaren als zeer boeiend en kleurrijk. Een groot compliment hoe de cursusleider deze in begrijpende taal naar onze chauffeurs bracht. De handvaten die we tijdens deze cursus aangereikt kregen kunnen we goed gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden. Alle reacties die we van onze chauffeurs terug kregen waren zeer positief, Een leuke leerzame training, met een bevlogen trainer. Zeker een aanrader voor iedereen.

Deze site gebruikt cookies en vraagt je persoonlijke gegevens om je surfervaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).