Sporttrainingen

De sporttrainingen zijn toegankelijk voor elk niveau. De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Een Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa zijn dan ook enorm.
Dankzij de hoge intensiteit maakt de training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen.

De training is altijd kleinschalig (max. 10-12 personen) waardoor er persoonlijke aandacht zal zijn. Tevens zal er rekening worden gehouden met mensen die bepaalde sporten uitvoeren zoals bijvoorbeeld; fietsen of hardlopen. Hierover zal persoonlijk advies worden gegeven en kunnen oefeningen hierop specifiek worden aangepast.

Het doel van deze training is om mensen/werknemers gemotiveerd te houden om te gaan sporten. Als werknemers dit samen met de collega’s en op het werk doen, ontstaat er een echte groepsdynamiek. “samen sporten is leuker” Dit zal zich ook uiten op de werkvloer.
Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd. Als de gezondheid en fitheid van werknemers niet verbetert, dan liggen namelijk gezondheidsrisico’s op de loer: slechte conditie, stress, RSI, chronische aandoeningen en toenemend ziekteverzuim.
Voordelen van fitte werknemers is: gezonder en productiever personeel, minder rugklachten en RSI, meer ontspannen en minder gestrest personeel, betere werksfeer en tevredener personeel met grotere betrokkenheid bij het werk.